Χαρούμενες μπάλες, μικρές και μεγάλες…

Χαρούμενες μπάλες, μικρές και μεγάλες, με χρώματα χίλια και φίνες γραμμές…..

Έτσι ξεκίναγε το ποιηματάκι της Αγάπης μου! Το κοριτσάκι μου σήμερα, το Ευουλίνι μου, είπε το ποιηματάκι της μπροστά σε όλους μας, μαζί με τους συμμαθητές της, χόρεψε, τραγούδησε … πόση συγκίνηση ένιωσα, πόσα γλυκά και γεμάτα αγάπη συναισθήματα ένιωσα για αυτά τα μικρά ανθρωπάκια, που προσπάθησαν τόσο, να φέρουν εις πέρας την Χριστουγεννιάτικη γιορτούλα τους, πόσο θαυμάζω αυτά τα πλασματάκια, τα λατρεύω με όλη την δύναμη της καρδιάς μου!

Ήταν η πρώτη γιορτούλα του νηπιαγωγείου στην οποία μπορούσαμε να παρευρεθούμε και οι γονείς, περάσαμε τόσο όμορφα, είναι υπέροχο να βλέπεις το παιδάκι σου να συναναστρέφεται με άλλα παιδάκια, να έχει φίλες και φίλους, να μεγαλώνει!! Νιώθω τόσο ευγνώμων για όλο αυτό που ζούμε!!

Τα μικρά μας θαυματάκια τα λένε πριν την παράσταση, τέρμα αριστερά είναι το κοριτσάκι μου, η Ευούλα μου η οποία μαζί με την φίλη της Μαρία υποδύθηκαν τις χριστουγεννιάτικες μπαλίτσες του δέντρου που στόλισαν όλα τα παιδάκια κατά την διάρκεια της παράστασης (το δεντράκι που στόλισαν τα παιδιά είναι το δέντρο που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία του άρθρου)

Στην φωτογραφία από πάνω φαίνονται τα ημερολόγια(με τους χιονάνθρωπους) που έφτιαξαν τα μωρά μας με τα χεράκια τους, αύριο το κάθε ένα θα πάρει το δικό του στο σπιτάκι του, πόσο περήφανη μανούλα νιώθω!!

Δυστυχώς δεν θα σας βάλω άλλες φωτογραφίες διότι φαίνονται τα προσωπάκια των μικρών και δεν ξέρω αν θα ήθελαν οι γονείς τους να δημοσιευτούν, επίσης δεν είναι ωραίο σαν φωτογραφία αισθητικά να σβήνω τα προσωπάκια τους.

Εδώ λοιπόν ήρθε η ώρα να κλείσω το άρθρο μου… σας ευχαριστώ που με διαβάσατε! Εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου  σε όλο το κόσμο, καλές γιορτές, με υγεία πάνω απ όλα, αγάπη, ευτυχία… είναι τόσο όμορφη η ζωή, ρουφήξτε την κάθε στιγμή και μην σταματάτε ποτέ να προσπαθείτε για το καλύτερο! Γεια σας!!

Post Author: Andromachi Bulgari

Creator of the Παιδί μου, mommy of three, founder, wife, dreamer, lover of life...

1 thought on “Χαρούμενες μπάλες, μικρές και μεγάλες…

  Ηλεκτρα

  (December 29, 2016 - 3:11 pm)

  Πολυ γλυκο αρθρο. Να χαιρεσαι τα παιδακια σου.
  Ειμαι ηδη φαν του μπλογκ σου.
  Γραφεις υπεροχα.
  Συνεχισε ετσι 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *