Τα πρώτα γενέθλια του Γιωργάκη μας, θέμα: Mickey Mouse

Το μωρουλίνι μας έκλεισε τον πρώτο χρόνο ζωής του! Ένας χρόνος γεμάτος με πολλές αγκαλιές, πολλή αγάπη, πολλά χαμόγελα, πολύ παιχνίδι και πολύ θηλασμό!!

Τα πρώτα γενέθλια του μωρού μας τα γιορτάσαμε οικογενειακά! Θέμα πάρτυ είχαμε τον Mickey Mouse. Την τούρτα του την έφτιαξα εγώ με τα χεράκια μου. Στολίσαμε το σπίτι, φουσκώσαμε μπαλόνια, φορέσαμε όλοι γιορτινά καπελάκια και όλοι μαζί με μια αγκαλιά τραγουδήσαμε το happy birthday και ευχηθήκαμε στο μικρό μας αγοράκι μια ζωή γεμάτη χαμόγελα, υγεία και αγάπη!

Όπως είπα πριν την τούρτα την έφτιαξα μόνη μου. Αλλιώς την είχα φανταστεί στο μυαλό μου και αλλιώς μου βγήκε τελικά, αλλά καλά να πάθω, γιατί την άφησα για την τελευταία στιγμή. Με παίδεψε η ζαχαρόπαστα, που για πρώτη φορά επιχείρησα να φτιάξω (και μάλλον και τελευταία χαχα), αντί για κόκκινη μου βγήκε φούξια και έριξα και όλο το μπουκαλάκι με το κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής, μου τελείωσε και η ζάχαρη άχνη για να έφτιαχνα καινούργια ζαχαρόπαστα… Τέλος πάντων από δω και από κει τα μπάλωσα και βγήκε το αποτέλεσμα που φαίνεται στις φωτογραφίες…

Κατά τ΄άλλα τα μωρά μας το καταευχαριστήθηκαν, έπαιξαν, χόρεψαν… και αυτό έχει σημασία και αξία!!

Να τα εκατοστήσεις μικρέ μας θησαυρέ με υγεία πάνω απ όλα ευτυχία και αγάπη, θα είμαστε πάντα στο πλευρό σου, σε λατρεύουμε! Η μαμά Ανδρομάχη, ο μπαμπάς Γιάννης και τα αδερφάκια σου Εύη και Νικόλας!!

Αυτά ήταν τα πρώτα γενέθλια του μικρού μας μπόμπιρα… Τα περασμένα γενέθλια, από τα άλλα μου καμάρια, δεν θα σας τα βάλω γιατί έχω λίγες φώτο και σε όλες φαίνονται πολύ τα προσωπάκια τους (το γνωστό μου κόλλημα, δεν θέλω να τα εκθέσω δημόσια) αλλά θα φροντίσω να ανεβάσω τα επόμενα γενέθλια τους… Το κοριτσάκι μου σε λίγες μέρες θα κλείσει τα 6, θέμα του πάρτυ μας θα είναι… τι άλλο? Το αγαπημένο σχεδόν σε όλα τα κοριτσάκια αυτής της ηλικίας Frozen!

*Μανούλες αν θέλετε και εσείς να μοιραστείτε μαζί μας τα υπέροχα γενέθλια των μωρών σας στείλτε μου μήνυμα εδώ

 

Post Author: Andromachi Voulgari

Creator of the Παιδί μου, mommy of four, professional makeup artist, youtuber, founder, dreamer, wife, lover of life...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *