Τα έκτα γενέθλια της μικρής μας, με θέμα Elsa / Frozen

To 2011 ήρθε στον κόσμο η ηλιαχτίδα μου, το κοριτσάκι μου! Ήμουν μόλις 17 χρόνων. Όλα ήταν τόσο πρωτόγνωρα και μου φαινόντουσαν τόσο μαγικά! Από την μια στιγμή στην άλλη άλλαξαν όλα! Βρήκα το νόημα στη ζωής μου! Τίποτα δεν θα ήταν πια όπως παλιά. Είχα αλλάξει για πάντα! Είχα γίνει μαμά! Ο σημαντικότερος “ρόλος” της ζωής μου!

Αυτό το κοριτσάκι μας χαρίζει τόση χαρά. Είναι ένα υπέροχο, καλόκαρδο πλάσμα!

Η μικρή μας λοιπόν έχει αδυναμία στο frozen. Είδη από το καλοκαίρι κάναμε όνειρα και σχεδιάζαμε τα γενέθλια της.

Η καλή μου φίλη Κυριακή μας έστειλε από την Γερμανία τραπεζομάντηλο frozen, πιατάκια, γιρλάντα, μπαλόνια. Την ευχαριστώ και δημόσια, την αγαπώ πολύ πολύ!

Την τούρτα για ακόμη μια φορά την έφτιαξα μόνη μου… και για ακόμη μια φορά είχαμε τις αποτυχίες μας. Δεν μου έφτασε η σαντιγί και έτσι το φόρεμα της δεν ήταν τόσο πυκνό όσο θα ήθελα, ακόμη, η γλυκιά μου η σαντιγί άρχισε να λιώνει, οπότε έτρεχα όλο άγχος για να προλάβω να τραβήξω φωτογραφίες, βίντεο, να στολίσω το σπίτι, να ντύσω τα παιδιά καρναβαλάκια, καθώς τα γενέθλια μας φέτος συνέπεσαν με το καρναβάλι (*να συμπληρώσω ότι εκείνη την ημέρα είχα αμυγδαλίτιδα και επιπεφυκίτιδα)… Αλλά τέλος καλό όλα καλά, όλα τα προλάβαμε, όλα τα κάναμε, με θετική ενέργεια και αγάπη! Το κοριτσάκι μας ντυμένο Έλσα χόρεψε, έσβησε τα κεράκια της και καμάρωνε για την τούρτα που της έφτιαξε η μανούλα. Το χαμόγελο της και η χαρά της ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή μου!

Μετά, μέρα που ήταν, κατεβήκαμε στην παραλία του Βόλου και καρναβαλίσαμε με την ψυχή μας, χορέψαμε, τραγουδήσαμε, περάσαμε υπέροχα!

Γλυκό και αγγελικό μου πλάσμα! Σου χρωστάω τόσα πολλά! Μαζί σου ένιωσα πρωτόγνωρα συναισθήματα αγάπης. Ζέστανες την ψυχούλα μου! Εσύ μ έκανες για πρώτη φορά μαμά και στη συνέχεια τα αδερφάκια σου συμπλήρωσαν την ευτυχία μου! Θα σ αγαπώ μ όλη την δύναμη της καρδιάς μου, της ψυχής μου, όλου μου του είναι, για πάντα! Και θα είμαι στο πλευρό σου για πάντα! Να τα εκατοστήσεις ηλιαχτίδα μου, παρακαλώ Τον Θεό να έχεις πάντα υγεία και η ζωή σου να είναι γεμάτη χαμόγελα και ευτυχία!

Η μανούλα σου…

Η μαμά Ανδρομάχη…

 

Post Author: Andromachi Voulgari

Creator of the Παιδί μου, mommy of four, professional makeup artist, youtuber, founder, dreamer, wife, lover of life...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *