Ραπτική, η δική μου ψυχοθεραπεία

Όπως λέει και η γνωστή ρήση….”Η νύφη σαν θα γεννηθεί της πεθεράς θα μοιάσει”…κι έτσι αφού η πεθερά κατοχυρώθηκε πια, μάλλον ξύπνησε μέσα μου το γονίδιο “ραπτικής” της μοδίστρας πεθεράς μου κ ήρθε να ενισχύσει την καλλιτεχνική φλέβα, που έχει η χρυσοχέρα μαμά μας κ φρόντισε να κληροδοτήσει κ σε εμάς!!! 😀😀 (Thanks mum!!!) Έτσι λοιπόν, καλύτερη μου φίλη έγινε η λατρεμένη μου μηχανούλα….κ μια σχέση μίσους κ πάθους ξεκίνησε!!! Εκεί που παλεύω να κάνω ίσιο το γαζί, εκείνη αποφασίζει να μασίσει το ύφασμα και θέλω να την σπάσω και να την πετάξω στη θάλασσα (αφού πρώτα τη βάψω μπλέ για να μην την βλέπουν ούτε οι τσιπούρες) και αμέσως μετά εκεί που παλεύω να ενώσω το minky με την ποπλίνα, ανακαλύπτω πως η καλή μου μηχανή είναι συμβατή με το walking foot και τα χέρια μου λύνονται και το ξημέρωμα με βρίσκει αγκαλιά με αυτή την αιθέρια τετραγωνισμένη ύπαρξη, να ανταλλάσουμε λόγια και γαζιά αγάπης!!! Κι ενώ στις κοινές σχέσεις “στους δυο τρίτος δε χωρεί”….σε αυτή τη σχέση γίναμε πολλοί περισσότεροι….γιατί εκτός από τη μαμά και την πεθερά, έβαλαν το δαχτυλάκι τους και δύο θαυμάσια κορίτσια η Βάλια και η Ελίνα…που μου έδωσαν την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσω το online σεμινάριο ραπτικής για αρχαρίους, που έφτιαξαν με τόσο μεράκι!! Μπορώ να το παρακολουθώ όποτε θέλω…όσες φορές θέλω και για πάντα! Τώρα πια όταν έχω μια αμφιβολία για το πως λειτουργεί το “διαβολάκι” μου ή όταν ξεχνώ ποιά βελόνα ή ποιό ποδαράκι βάζουμε για κάθε δουλειά ή για ο,τιδήποτε σχετικό με τη ραπτική τέλος πάντων, μπορώ να συνδεθώ κ να βλέπω ανά πάσα ώρα κ στιγμή τα βιντεάκια που έχουν φτιάξει τα κορίτσια ή να επικοινωνήσω μαζί τους!!! Και το σπουδαιότερο ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ κ ότι ώρα θέλω…χωρίς να πρέπει να βρω ποιος θα μου κρατήσει τα μωρά!!! Εμένα πάντως με βοήθησε πολύ και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας μήπως ενδιαφέρει και κάποια από εσάς!! Όποιος ενδιαφέρεται για περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί να τις βρει στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://seminars.ftiaxto.gr/p/learntosew/?affcode=88598_rvhszvqg

Π.Ε.

* Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του Paidimou.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

Post Author: Πηνελόπη Ευτυχίου

Σύζυγος και μαμά , απολαμβάνω το κάθε λεπτό με την οικογένεια μας, αφήνοντας και το πιο μικρά θροΐσματα να μιλήσουν στην ψυχή μου και να την εμπνεύσουν! Αγαπώ τα παιδιά και τα όσα μας μας διδάσκουν οι μικρές αθώες και αυθόρμητες ψυχές τους! Αγαπώ επίσης τα ταξίδια...κλείνω συχνά τα μάτια και ονειρευομαι, κάνοντας σχέδια για το μέλλον! Σπούδασα οικονομικά αλλά με κέρδισε το crafting! Στον ελεύθερο μου χρόνο δημιουργώ με αγαπημενα μου υλικά όπως το ξύλο και το ύφασμα και "συμπιέζω" πίσω από τις λέξεις συναισθήματα και σκέψεις θνητών γράφοντας κείμενα από καρδιάς!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *