Πως να φτιάξετε/επαναφέρετε τις σπασμένες σας σκιές, πούδρες και ρουζ

Είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε νομίζω όλες οι γυναίκες. Μας σπάνε οι σκιές, οι πούδρες και τα ρουζ. Εγώ συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή έχω μια σπασμένη πούδρα και καμπόσες σπασμένες σκιές, κυρίως μου τα σπάζουν τα παιδιά, τα μικρότερα συγκεκριμένα γιατί με βλέπουν να βάφομαι και τα πιάνει η περιέργεια τα καημένα, δεν τα κατηγορώ σε καμία περίπτωση, τα λατρεύω, ας μου τα σπάσουν και όλα δεν πειράζει.

Που λέτε διάβασα ότι υπάρχει ένας τρόπος να τα επαναφέρουμε/φτιάξουμε και αυτός ο τρόπος είναι ο εξής: Παίρνουμε την σπασμένη μας σκιά ή πούδρα ή ρουζ, ρίχνουμε μέσα λίγες σταγόνες καθαρό οινόπνευμα ή οινόπνευμα 70 βαθμών * Προσοχή, είδα στο Youtube μια κοπέλα το έκανε με φωτιστικό οινόπνευμα, μην το κάνετε σε καμία περίπτωση με φωτιστικό οινόπνευμα, περιέχει νέφτι και μεθανόλη, δεν πιστεύω να θέλετε  να βάλετε στα μάτια σας και στο πρόσωπο σας νέφτι!!! Συνεχίζω… Αφού ρίξουμε τις σταγόνες του οινοπνεύματος στο προιόν που θέλουμε να επαναφέρουμε, ανακατεύουμε αμέσως με την μύτη ενός μαχαιριού, αφού ανακατέψουμε καλά και πάρει η σκιά μας  μια ενιαία μορφή την αφήνουμε όλη νύχτα να στεγνώσει καλά.

Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει να το κάνω ακόμη αυτό, αλλά έχω σκοπό να το κάνω… Αν το έχετε δοκιμάσει εσείς αφήστε μου ένα σχόλιο από κάτω με τις εντυπώσεις σας…

Post Author: Andromachi Voulgari

Creator of the Παιδί μου, mommy of four, professional makeup artist, youtuber, founder, dreamer, wife, lover of life...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *