Και η 3η μου τοκετο-θηλασμο-ιστορία

Και φτάσαμε στην τρίτη μου τοκετό-θηλασμό-ιστορία… Όπου όλα πήγαν τέλεια… Συνειδητοποιημένη πια όσο δεν πάει άλλο και σωστά ενημερωμένη, γέννησα φυσιολογικά, θήλασα αποκλειστικά, θηλάζω ακόμη μετά από 15 μήνες και θα συνεχίσω να θηλάζω για όσο καιρό θέλει το μωρό μου. Γι αυτό το λέω και το ξανά λέω… Ενημερωθείτε σωστά!!

Στην τρίτη μου εγκυμοσύνη, τρομαγμένη από την προηγούμενη, μην γεννήσω πάλι πριν κλείσω τις 37 εβδομάδες, πρόσεχα πάρα πολύ με αποτέλεσμα να κλείσω την 40η εβδομάδα και να μην έχω γεννήσει ακόμη… Έτσι αν και πιστεύω θα μπορούσαμε να το αφήσουμε λίγο ακόμη, μήπως και ξεκινούσε μόνος του φυσικά ο τοκετός, δεν το αφήσαμε και με εντολή του γιατρού, μπήκα για πρόκληση τοκετού στις 40+1 εβδομάδες. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά, ήμουν σωστά προετοιμασμένη. Μπήκα στην αίθουσα τοκετών 7 η ώρα το πρωί και γέννησα 12:20 φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο, ζήτησα το μωρό κατευθείαν και μου το έδωσαν. Το βάρος του 2950 και το ύψος του 49cm. Θήλαζα και τον είχα αγκαλιά 24 ώρες το 24ωρό, μόνο για τουαλέτα τον άφηνα, και αναγκαστικά 1 ώρα το πρωί στο μαιευτήριο που τον έπαιρναν για μπάνιο… Η ψυχή μου , ένα πρωί έκλαιγε πολύ στο μπάνιο και μαζί του έξω από την κλειστή πόρτα, πίσω από το παράθυρο με την κλειστή κουρτίνα έκλαιγα κι εγώ, το μόνο αρνητικό που θυμάμαι από τις 3 μέρες μας στο μαιευτήριο είναι αυτό. Γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να αφήνουν τις μανούλες να πλένουν τα μωράκια δείχνοντας μας πως να το κάνουμε και όχι να τα πλένουν οι μαίες και να μας τα κρατάνε για 1 ώρα πλαντάζοντας στο κλάμα! Αυτό είναι φιλικό προς τα βρέφη θέλουν να μας πουν?!

Ας συνεχίσω γιατί συγχύζομαι όταν τα θυμάμαι…

Ανταποκρινόμουν και ανταποκρίνομαι πάντα στις ανάγκες του μωρού μου 1000% και ανταμείβομαι γι αυτό, είναι τόσο αγαπησιάρικο και χαρούμενο μωρό! Τον λατρεύουμε όλοι, όλοι όμως, και τα αδερφάκια του. Δεν τον είδαν ποτέ ανταγωνιστηκά, γενικότερα δεν είχαμε ποτέ προβλήματα ‘’ζήλιας’’ με τα μωρά μας όταν ερχόταν το μικρότερο μωρό στο σπίτι.

Άλλο μωράκι δεν θα κάνω… έχω στοχεύσει να μεγαλώσω τα 3 μου παιδάκια όσο καλύτερα μπορώ και θα επικεντρωθώ σ αυτό…

Αυτές ήταν λοιπόν οι 3 τοκετό-θηλασμό-ιστορίες μου… Με τα πάνω τους και τα κάτω τους… Μια κατάθεση ψυχής ,η κάθε μια ξεχωριστή και μοναδική ,θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά μου…

Η 1η μου τοκετό-θηλασμό-ιστορία -Κοριτσάκι μου- η πρώτη μου αγάπη, μ έμαθες να αγαπώ, έδωσες νόημα στη ζωή μου, λουλούδι μου, θα είμαι για πάντα στο πλευρό σου, σε λατρεύω και θα σε λατρεύω μ όλη την δύναμη της ψυχής μου ως το άπειρο!

Η 2η τοκετό-θηλασμό-ιστορία μου -Νικόλας- αγοράκι μου, γλυκό και ευαίσθητο μου αγοράκι, κάθε μέρα μου λες πόσο μ αγαπάς, και παράδεισος γίνεται το μυαλό και η καρδιά μου, ευχαριστώ Τον Θεό που σε έχω, σε λατρεύω ψυχή  μου, μ όλο μου το είναι, μ όλη μου τη δύναμη!

Η 3η τοκετό-θηλασμό-ιστορία μου -Γιώργος- Γιωργάκι μου, νινάκι μου μικρό, απόλυτη μου αγάπη, σαν ηλιαχτίδα ήρθες στην ζωή μου και έδιωξες για πάντα το σκοτάδι απ τη ψυχή μου!

Όσα λόγια και να πω δεν συγκρίνονται μ αυτά που νιώθω για τα μωρά μου, τα λατρεύω μ όλη την δύναμη της καρδιάς μου, είναι 3 υπέροχα πλασματάκια, θα ευχαριστώ για πάντα Τον Θεό γι αυτό το υπέροχο δώρο, γι αυτά τα υπέροχα πλάσματα! Σας αγαπώ καρδιές μου με την αμέτρητη αγάπη που δεν τελειώνει ποτέ!

Η μαμά Ανδρομάχη…

Στην φωτογραφία αυτή είμαι λίγες ώρες πριν γεννήσω…

Και το σπουργιτάκι μου…

Post Author: Andromachi Voulgari

Creator of the Παιδί μου, mommy of four, professional makeup artist, youtuber, founder, dreamer, wife, lover of life...

1 thought on “Και η 3η μου τοκετο-θηλασμο-ιστορία

    Ηλεκτρα

    (February 6, 2017 - 11:37 pm)

    Υπεροχη η ιστορια σας ❤❤❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *