Η έρευνα αγοράς μου για καρότσι 2015

Αγαπητές μου φίλες και φίλοι, το καρότσι είναι ένα φλέγον θέμα σε όλα τα ζευγάρια(κυρίως στις μανούλες νομίζω) που περιμένουν μωρό, είναι ένα από τα βασικά πράγματα που χρειάζονται. Συνήθως είναι και ακριβά… Δηλαδή για να πάρεις το καρότσι που καλύπτει όλες σου τις απαιτήσεις αλλά σε ευχαριστεί και στο μάτι, πρέπει να πληρώσεις για την περίοδο κρίσης που διανύουμε πολλά λεφτά! Πιο συγκεκριμένα, το δικό μου αγαπημένο καρότσι το οποίο παρέμεινε ένα ανεκπλήρωτο όνειρο λόγω της τιμής του, είναι το Stokke Xplory και ανέρχεται αυτή τη στιγμή, πάνω κάτω, στην τιμή των 899,10€ . Θεωρώ ότι είναι το καλύτερο της αγοράς, καθώς σου παρέχει πολλές ευκολίες αλλά για την εποχή που ζούμε είναι δύσκολο να διαθέσεις τόσα λεφτά για καρότσι.

Που λέτε, όταν ήμουν έγκυος σκεφτόμουν να το βάλω σε δόσεις στην πιστωτική μας κάρτα για να το πάρω, ευτυχώς την ξεπέρασα σύντομα αυτήν την ιδέα. Μάλιστα έκανα όνειρα ότι αν ήταν κορίτσι το μωράκι μου θα το έπαιρνα σε μαύρο χρώμα…

Ενώ αν ήταν αγοράκι σε γκρι…

 

Το είχα αγαπήσει γιατί είναι το μόνο καρότσι το οποίο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ανεβοκατεβαίνουν οι μανούλες/μπαμπάδες κ.ο.κ. εύκολα σκάλες. Περπατάει στην άμμο και το χιόνι. Είναι ψηλό, δίνει την δυνατότητα στο μωρό να τα βλέπει όλα από πιο ψηλά, σε αντίθεση με τα κοινά καρότσια που είναι χαμηλά. Όταν πάτε για καφέ/φαγητό έξω, το μωρό θα είναι στο ύψος που κάθεστε εσείς και όχι χαμηλά όπως είναι όλα τα καρότσια. Ακόμη η μαμά μπορεί να βλέπει το μωρό και το μωρό την μαμά, επειδή το κάθισμα έχει την ιδιαιτερότητα να αναστρέφεται, πολύ σημαντικό αυτό θεωρώ… Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που αγάπησα αυτό το καρότσι, αλλά τελικά με την αγάπη έμεινα χαχα! Δεν πειράζει καλά να μαστε!

Μετά το Stokke, πολύ καλό και όμορφο καρότσι θεωρώ ότι είναι το Maclaren techno xlr. Είναι βρεφικό καρότσι, από 0 μηνών δηλαδή, και κλείνει σαν ομπρέλα, αυτό είναι καλό γιατί σου προσφέρει ευκολία, είναι ελαφρύ(το ελαφρύτερο στην κατηγορία του), η κουκούλα του κατεβαίνει πολύυυ χαμηλά και έχει αντικραδασμικές ρόδες… Αυτή τη στιγμή η τιμή του ανέρχεται στα 499,00 € πάνω κάτω.

 

Ένα ακόμη καρότσι που βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον και καλό είναι το Inglesina. Αυτή τη στιγμή η τιμή για τα Trilogy System της Inglesina(καρότσι, πορτ μπεμπέ, κάθισμα αυτοκινήτου, τσάντα, αδιάβροχο και ποδόσακο) ανέρχεται στα €720.00 περίπου.

 

Και τέλος αρκετά οικονομικά και καλά καρότσια θεωρώ ότι είναι τα Chicco, γνωστή και καλή εταιρία, μας δίνει την δυνατότητα να αγοράσουμε κάτι καλό αρκετά οικονομικά. Με 144,00 € μπορείτε να αγοράσετε ένα καρότσι chicco lite way top, κλείνει σαν μπαστούνι, είναι ελαφρύ, είναι από 0 μηνών, η θέση της πλάτης μπορεί να ρυθμιστεί σε 5 θέσεις και οριζόντια, έχει ποδόσακο & μαλακό φλις και αδιάβροχο κάλυμμα.

Αυτή είναι η ερεύνα αγοράς μου όσον αφορά τα καρότσια. Εγώ έχω ένα Maclaren techno xlr σε καφέ-γαλάζιο, είμαι αρκετά ικανοποιημένη, το έχω 4 χρόνια και δεν έχει πάθει τίποτα.

Ότι καρότσι κιαν πάρετε/έχετε  μανούλες σημασία έχει να σας βολεύει εσάς και τα μωράκια σας(να δίνει άνεση και ασφάλεια στο μωρό) απ όλες τις απόψεις, και οικονομικά(μην πάτε να ξεπουληθείτε για ένα Stokke, σιγά ένα καρότσι είναι, με τόσα λεφτά στις μέρες μας μπορείς να αγοράσεις και αυτοκίνητο) και πρακτικά.

*Οπωσδήποτε πριν αγοράσετε καρότσι, να διαβάσετε και να ακούσετε κριτικές.

Αυτά είχα να σας πω λοιπόν και σας χαιρετώ! Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε για ακόμη μια φορά. Κάθε ερώτηση, σχόλιο ή παρατήρηση είναι δεκτή(μπορείτε να αφήσετε το σχόλιο σας κάτω από το άρθρο)…

Post Author: Andromachi Voulgari

Creator of the Παιδί μου, mommy of four, professional makeup artist, youtuber, founder, dreamer, wife, lover of life...

1 thought on “Η έρευνα αγοράς μου για καρότσι 2015

    Ηλεκτρα

    (February 6, 2017 - 11:31 pm)

    Πολυ κατατοπιστικο το αρθρο σου. Ευχαριστουμε πολυ 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *