Η βάπτιση του Γεώργιου-Μάριου, θέμα: Ο μικρός πρίγκιπας

Ο μικρός πρίγκιπας της μαμάς Κυριακής και του μπαμπά του Νικόλα, βαπτίστηκε στις 19/07/2015! Και το όνομα αυτού Γεώργιος-Μάριος! Η χαρά και η συγκίνηση μεγάλη! Το θέμα της βάπτισης… τι άλλο? Ο μικρός πρίγκιπας για έναν μικρό πρίγκιπα!

Ο μικρός Γιώργος-Μάριος έκλαψε λίγο κατά την διάρκεια του μυστηρίου, συγκεκριμένα η μαμά Κυριακή μας λέει – Μόνο όταν τον βάλαμε στο τραπέζι που τον αλλάζουν και του έδωσα μήλο μέσα στο ειδικό διχτάκι σταμάτησε να κλαίει, 10 λεπτά μετά όμως άρχισε ξανά να κλαίει μέχρι που τελείωσε το μυστήριο και τον πήρε ο ύπνος στην αγκαλιά μου όταν μας χαιρετούσαν.

Το προσκλητήριο της βάπτισης του Γεώργιου-Μάριου…

Και λίγες φωτογραφίες από τις μπομπονιέρες(θερμόμετρα εξωτερικού χώρου & κορνίζες), το στολισμό, τα γλυκά( παστάκια και διάφορα άλλα κεράσματα), το βιβλίο ευχών και τα βαπτιστικά…

Post Author: paidimou

Στο Παιδί μου όλες και όλοι έχετε λόγο! Μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας τα πάντα...! Αληθινές ιστορίες, τοκετο-ιστορίες, θηλασμο-ιστορίες, συνταγές για μικρούς και μεγάλους, χειροτεχνίες, την δουλειά σας, βαπτίσεις, πάρτυ, θέματα ομορφιάς και υγείας και ότι άλλο θέλετε! Επικοινωνήστε μαζί μας! Γίνετε αρθρογράφοι στις θέσεις των αρθρογράφων!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *