Η βάπτιση της κορούλας μας!

Στις 8 Ιουλίου του 2012 βαφτίστηκε η γοργονίτσα μας, το κοριτσάκι μας! Θυμάμαι με νοσταλγία εκείνες τις στιγμές. Πριν 5 χρόνια, ήταν 16 μηνών, όταν πήρε το υπέροχο όνομα της!

Oι λεπτομέρειες της υπέροχης βάπτισης μας…

Φίλες και φίλοι μου, όλες οι βαπτίσεις είναι υπέροχες, απ τις πιο απλές έως τις πιο πλούσιες, γιατί υπέροχο είναι το μυστήριο της βάπτισης και αυτό είναι που έχει αξία!

Στην βάπτιση μας λοιπόν… τις μπομπονιέρες τις έφτιαξα εγώ με τα χεράκια μου, δούλευα πολλές μέρες καθώς είχα διαλέξει δύσκολο σχέδιο, έφτιαξα γύρω στα 250 κομμάτια… σας παραθέτω φωτογραφίες…

Κρεμαστή μπομπονιέρα, με 3 κουφέτα τυλιγμένα σε οργαντίνα και δίχτυ, 4 φιόγκοι, πολλοί κόμποι, πλεξούδα στην κορυφή σε σχήμα θηλιάς και καρδούλα από πλεξιγκλας να κρέμεται( το βράδυ πριν την βάπτιση δεν είχα κλείσει μάτι όλη νύχτα για να τις τελειώσω)…

Τα γλυκά μας τα έκανε δώρο η γλυκιά γιαγιά Διομή(η πεθερά μου). Και αυτό ήταν παραδοσιακό Σκοπελίτικο αμυγδαλωτό από την Γλωσσιώτισσα Γυναικείος Συνεταιρισμός , πραγματικά απίστευτη ποιότητα, γεύση και ομορφιά, όλα φτιαγμένα στο χέρι, διάφορα σχήματα, ζωάκια, λουλουδάκια κ.α.!

Είχαμε ακόμη γλυφιτζούρια, ζαχαρωτά …

Ή βάπτιση της κορούλας μας δεν είχε κάποιο συγκεκριμένο θέμα. Ήμουν 18 χρονών τότε, δεν γνώριζα ότι οι βαπτίσεις γίνονται με θέματα, καλά όχι ότι είναι κάτι το υποχρεωτικό, αλλά ίσως είχα διαλέξει κάποιο θέμα… τέλος πάντων δεν είναι κάτι σημαντικό αυτό. Όλα ήταν τόσο όμορφα εκείνη τη μέρα, ήταν μια υπέροχη στιγμή της ζωής μας, η οποία θα μείνει για πάντα ανεξίτηλη μέσα μας!

Το φόρεμα που φορούσε το κοριτσάκι μου πριν βάλει τα βαπτιστικά της ήταν το δικό μου βαπτιστικό φορεματάκι που το είχε φυλάξει η μαμά μου 17 ολόκληρα χρόνια!

Τον στολισμό μας τον επιμελήθηκε η συνυφάδα μου Ανθοπωλείο Roses -Ειρήνη Κόλλια , αυθεντία στο είδος της, υπέροχη δουλειά με λεπτομέρεια και καλογουστια.

Οι καλές μας οι νονές, που τις λένε Νίνα και τις δύο, φρόντισαν για τα πανέμορφα βαπτιστικά μας και όχι μόνο… Τις ευχαριστώ πολύ για όλα, τις αγαπάμε πολύ πολύ(* εμείς δωράκι νονάς πήραμε, στην μία βραχιόλι και κολιέ και στην άλλη ρολόι( το αναφέρω σαν ιδέα για όσες ψάχνεστε για δωράκι για την νονά-κουμπάρα))!

Λίγες φώτο από την βάπτιση μας…

Σας ευχαριστώ όλους και όλες μέσα απ την καρδιά μου για την αγάπη που μας δείξατε αυτή τη ξεχωριστή μέρα της ζωής μας!

Αυτή ήταν η βάπτιση της κορούλας μας, ακολουθούν των γιων μας <3 !

*Περιμένω και τις δικές σας βαπτίσεις… Όποια μανούλα επιθυμεί να μοιραστεί την βάπτιση της μαζί μας, να επικοινωνήσει μαζί μου εδώ ή στην σελίδα μου στο Facebook Παιδί μου

 

 

 

 

Post Author: Andromachi Voulgari

Creator of the Παιδί μου, mommy of four, professional makeup artist, youtuber, founder, dreamer, wife, lover of life...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *