Ανδρομάχη Βούλγαρη

 

Γεια σας! Είμαι η Ανδρομάχη, μανούλα τεσσάρων αστεριών, σύζυγος του Γιάννη και δημιουργός του Παιδί μου.

Δημιούργησα αυτό το blog με πολύ μεράκι και αγάπη!

Αγαπώ τη ζωή με τα πάνω της και τα κάτω της! Το μότο της ζωής μου είναι να ζούμε την κάθε στιγμή, την κάθε μέρα, στο έπακρο, με αγάπη και σεβασμό προς τον εαυτό μας και τους άλλους. Να μην αφήνουμε τα όνειρα μας να ξεθωριάζουν, όταν μένεις στάσιμος η ζωή σε προσπερνά. Όπως λέει και το τραγούδι… ΄΄Τα χρόνια είναι αμέτρητα μα η ζωή μικρή!΄΄ Περνάνε τόσο γρήγορα! Ρουφήξτε την κάθε στιγμή! Μην μιζεριάζετε, δεύτερη ζωή δεν έχει. Αν έχετε την υγεία σας τα έχετε όλα και μπορείτε να κάνετε τα πάντα!

Να έχετε υπομονή, όταν έχεις υπομονή μπορείς να τα καταφέρεις όλα. Όλα στη φύση γίνονται με υπομονή και το αποτέλεσμα είναι τόσο υπέροχο, η βιασύνη των ανθρώπων για όλα καταστρέφει τη φύση και μαζί της και τον ίδιο.

Όταν κάνεις καλό παίρνεις καλό, όταν κάνεις κακό παίρνεις κακό, φροντίστε να έχετε καθαρή τη συνείδηση σας. Προσπαθώ πάντα να βλέπω το καλό στους άλλους και δεν το μετανιώνω, όταν κάτι ή κάποιος δεν μου κάνει απλώς φεύγω μακριά του!

Μ’ αυτές τις σκέψεις πορεύομαι στην ζωή μου και είμαι ευγνώμων για την κάθε μέρα που ζω,  για την κάθε ανάσα που αναπνέω, για το δώρο Του Θεού, τα παιδάκια μου, τα οποία είναι η πηγή της έμπνευσης μου για όλα! Αυτή είμαι εγώ, μια γυναίκα-μαμά, με πολλή όρεξη, με πολλούς στόχους, με πολλή αγάπη μέσα μου, με πολλά όνειρα! Θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας και να γίνουμε μια μεγάλη και όμορφη παρέα!

Αν θέλετε να μάθετε λίγα περισσότερα πράγματα για εμένα μπορείτε να διαβάσετε εδώ την προσωπική μου στήλη και εδώ την σελίδα About

Καλώς ήρθατε στο Παιδί μου!

                 

Post Author: Andromachi Voulgari

Creator of the Παιδί μου, mommy of four, professional makeup artist, youtuber, founder, dreamer, wife, lover of life...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *