About

Λίγα λόγια για εμένα…

Εγώ λοιπόν φίλες και φίλοι μου είμαι η Ανδρομάχη, είμαι μαμά 3 παιδιών, παντρεμένη με τον Γιάννη, αγαπώ την ζωή, με τα πάνω της και τα κάτω της, λατρεύω το κάθε λεπτό που ζω, την κάθε ανάσα που αναπνέω. Ακόμη αγαπώ την φωτογραφία, έχω μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή και φωτογραφίζω ότι με εμπνέει, αυτό που με εμπνέει συνήθως είναι τα παιδιά μου, τα οποία λατρεύω… Όσοι με γνωρίζουν θα με χαρακτήριζαν ως ένα ήσυχο, χαμηλών τόνων άνθρωπο, αλλά όσες και όσοι με ξέρουν πραγματικά και προσωπικά, και αυτά τα άτομα είναι λίγα, μετρημένα στα δάκτυλα των χεριών, ξέρουν ότι είμαι ένα ανήσυχο πνεύμα σε μια διαρκής και μόνιμη αναζήτηση… Έτσι λοιπόν περιπλανώμενη στις αναζητήσεις του μυαλού μου δημιούργησα αυτό το Blog, το Παιδί μου!

Λίγα λόγια για το blog…

Η ιδέα του blog μπήκε στο μυαλό μου πριν 3 χρόνια.  Προσπάθησα να φτιάξω ένα μόνη μου αλλά τα βρήκα σκούρα και έτσι κατέληξα να φτιάξω ένα φόρουμ το οποίο ονόμασα Παιδί μου, δεν το κράτησα όμως γιατί δεν με ικανοποιούσε, σύντομα το διέγραψα.  Και φτάσαμε στο τώρα, όπου μου ξύπνησε ξανά η επιθυμία να φτιάξω ένα blog. Επι έναν ολόκληρο μήνα διάβαζα πώς να το φτιάξω, και τα κατάφερα και το έφτιαξα ολομόναχη. Το ονόμασα ξανά Παιδί μου, θεωρώ
οτι αυτός ο τίτλος ταιριάζει απόλυτα στο blog μου, καθώς τα σημαντικότερα άτομα στην ζωή μου είναι τα παιδιά μου, όλα γυρίζουν γύρω τους,  όλα μπορεί να αλλάξουν, τα παιδιά μου όμως θα μείνουν για πάντα, έτσι αυτό το blog ονομάστηκε Παιδί μου. Το blog αυτό είναι κατά κύριο λόγο ένα γυναικο-μαμαδο blog, όμως μπορούν και μπαμπάδες να διαβάζουν, καθώς ανεβάζω φλέγον θέματα που αφορούν τα παιδιά, την υγεία και πολλά άλλα. Στο Παιδί μου θα βρείτε και την προσωπική μου στήλη στην οποία ανεβάζω προσωπικά μου άρθρα,  το κάνω αυτό γιατί θεωρώ ότι έτσι μπορούν να βοηθηθούν και άλλες μανούλες, βλέποντας τη ζωή και τις εμπειρίες μιας άλλης μανούλας. Έχω λίγα και σύντομα άρθρα ακόμη στην στήλη μου καθώς δουλεύω καθημερινά μόνη μου προσπαθώντας να εμπλουτίσω τις κατηγορίες του blog με άρθρα έτσι ώστε να το φέρω σε μια πιο ολοκληρωμένη μορφή και ο χρόνος μου πιστέψτε με είναι πολύ πιεσμένος. Τα άρθρα που ανεβάζω δεν είναι τυχαία, είναι αποτέλεσμα των εμπειριών μου,  όσων ξέρω και έχω μάθει, τα διαβάζω δυο και τρεις φορές πριν τα ανεβάσω, θέλω και προσπαθώ να σας μεταφέρω σωστά και ορθά πράγματα, για μια σωστή ενημέρωση. Στο blog αυτό όλοι/όλες έχετε λόγο,  όλοι/όλες μπορείτε να αρθρογραφήσετε!

Αν και ο χρόνος μου όπως προείπα είναι πολύ πιεσμένος, αγαπώ αυτό που κάνω και μ ευχαριστεί, χαίρομαι να νιώθω ότι με κατά κάποιο τρόπο βοηθάω…  Έχω πολλά σχέδια για το μέλλον…

Τα σχέδια μου για το μέλλον…

Στα σχέδια μου για το μέλλον λοιπόν, είναι το κανάλι μου στο YouTube, το οποίο είναι κενό ακόμη αλλά σε λίγες μέρες θα αρχίσω να το δουλεύω. Ένα ακόμη σχέδιο που έχω στο μυαλό μου είναι η δημιουργία μιας κλειστής ομάδας στο Facebook (δημιουργήθηκε και αυτή και μπορείτε να την βρείτε εδώ) όπου εκεί θα μπορούμε να συζητάμε τα πάντα πιο άνετα και εύκολα,  για να γνωριστούμε καλύτερα κιόλας. Ακόμη ίσως επαναφέρω ξανά το φόρουμ μου…  Αλλά μετά θα χω ανοιχτεί σε πολλά μέτωπα (blog, σελίδα Facebook, ομάδα Facebook, YouTube, twitter, instagram, φόρουμ) και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω να ανταπεξέλθω σε όλα μόνη μου, θα χρειαστώ συνεργάτη, οπότε και ένας συνεργάτης είναι στα προσεχές σχέδια μου. Επίσης ετοιμάζω πολλούς και διάφορους διαγωνισμούς (Έχουμε ξεκινήσει να τρέχουμε διαγωνισμούς, πολλούς και διάφορους στην σελίδα μας στο facebook, μπορείτε να την βρείτε εδώ).

Για λίγες ακόμη λεπτομέρειες για το Παιδί μου διαβάστε εδώ ποιοι είμαστεεδώ το πρώτο μου post και εδώ την σελίδα της επικοινωνίας.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες και όλους για την στήριξη σας σε αυτά, τα πρώτα μου βήματα, μου είναι πολύτιμη πραγματικά για να συνεχίσω δυναμικά σ αυτό το χώρο!