Το μωράκι μας έγινε 3 μηνών!

Πόσο γρήγορα μεγαλώνει αυτό το υπέροχο πλάσμα, κλείνω τα μάτια μου και μου φαίνεται σαν χτες που είδα για πρώτη φορά το αγγελικό του προσωπάκι!

Τι να πω γι αυτό το μωρό! Είναι ένα μωρό που δεν με κουράζει καθόλου! Απλά τον απολαμβάνω! Βασικά δεν τον χορταίνω! Δεν έχω λόγια να περιγράψω την ευτυχία που ζω μαζί του!

Σε γενικές γραμμές είναι ένα ήσυχο μωρό, μάλιστα τη μέρα που έκλεισε τον τρίτο μήνα κοιμήθηκε όλη νύχτα, στο κρεβάτι του! Σοκ!

Αυτόν τον μήνα κάναμε και την πρώτη μας επίσκεψη στο παιδιατρείο για το πρώτο εμβόλιο κα το συνηθισμένο γενικό τσεκάρισμα της ανάπτυξης του μωρού.
Στο εμβόλιο έκλαψε πάρα πολύ η αλήθεια είναι η ψυχούλα μου και μετά όταν πήγαμε σπίτι για λίγες ώρες ήταν ολίγον φρικαρισμένος.
Κατά τα άλλα σε όλα ο γιατρός μας τον βρήκε πολύ καλό, ακόμη η ομφαλοκήλη που είχε κατά τις πρώτες μέρες της ζωής του είχε εξαφανιστεί από μόνη της.

Όσο μεγαλώνει προσπαθεί να πιάσει πράγματα με τα χεράκια του, γελάει με φωνή, είναι μια γλύκα!

Είμαι μια μαμά τεσσάρων αστεριών, κάνω τάντεμ με τα δύο μικρότερα παιδάκια μου που θηλάζουν και υποστηρίζω τον ενσυναισθαντικό τρόπο ανατροφής!

Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε! Σύντομα νέο άρθρο!

Post Author: Andromachi Voulgari

Creator of the Παιδί μου, mommy of four, professional makeup artist, youtuber, founder, dreamer, wife, lover of life...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *