Το μωράκι μας έγινε τεσσάρων μηνών!

Όπως σας είχα γράψει στο προηγούμενο άρθρο, την ημέρα που το μωράκι μας έκλεισε τον τρίτο μήνα της ζωής του κοιμήθηκε όλη νύχτα (σοκ)!
Η αλήθεια είναι πως αυτό μετέπειτα δεν συνέβαινε καθημερινά, αλλά συνέβαινε τις περισσότερες νύχτες.

Αυτόν τον μήνα κάναμε και το πρώτο μας ταξίδι. Πήγαμε Σκόπελο για Πάσχα.
Το ταξίδι μας δεν ήταν ιδιαίτερα κουραστικό, τον είχα μονίμως αγκαλιά για να τον ταίζω, να τον κοιμιζω και να κοιμάται πάνω μου. Τα άλλα μας παιδάκια είναι μεγαλύτερα, καθόντουσαν στον καναπέ του καραβιού, μιλούσαν, έτρωγαν σνακς, παρατηρούσαν, και κάπως έτσι πέρασαν οι τρεις ώρες του ταξιδιού.

Φτάσαμε στο νησί, βολευτήκαμε και όλα καλά! Σε αυτό το ταξίδι πήρα μαζί μου κι ένα μπίμπερο με μια πιπίλα και το θηλαστρο μου καθώς ήθελα να μάθω στο μωρό να πίνει το γάλα μου κι από το μπίμπερο, αποστείρωτη είχα στο σπίτι στο νησί. Ήθελα να του μάθω μπίμπερο γιατί τον Μαίο και τον Ιούνιο θα έπρεπε να λείψω λίγες ώρες από το σπίτι για να πάω σχολείο και να γράψω εξετάσεις προκειμένου να πάρω το απολυτήριο (Λυκείου) μου. Προσπάθησα λίγες φορές να του μάθω όμως με αποτυχία (η προσπάθεια συνεχίστηκε όταν γυρίσαμε σπίτι μας, το αποτέλεσμα θα σας το γράψω στο επόμενο άρθρο).

Από δεξιότητες είναι σε φάση που ανακαλύπτει τα χεράκια του, προσπαθεί να τα ελέγξει και πλέον τεσσάρων μηνών στηρίζει το κεφάλι του καλά χωρίς να του πέφτει πίσω, πράγμα που συνέβαινε τους προηγούμενους μήνες.

Είμαι μια μαμά τεσσάρων αστεριών, κάνω τάντεμ με τα δύο μικρότερα παιδάκια μου που θηλάζουν και υποστηρίζω τον ενσυναισθαντικό τρόπο ανατροφής!

Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε! Σύντομα νέο άρθρο!

Post Author: Andromachi Voulgari

Creator of the Παιδί μου, mommy of four, professional makeup artist, youtuber, founder, dreamer, wife, lover of life...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *