Τι είναι η πραγματοποίηση στόχων…

Αγαπητές μου αναγνώστριες & αγαπητοί μου αναγνώστες…

Ήρθε η ώρα επιτέλους να σας εξηγήσω τι είναι η κατηγορία του Paidimou.gr που λέγεται πραγματοποίηση στόχων. Είναι κάτι που σκέφτηκα να υπάρξει στο blog, είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί σε site και πιστεύω ότι θα βοηθήσει όποιον/όποια ασχοληθεί αλλά και εμένα προσωπικά.

Έχει να κάνει λοιπόν με επιθυμίες μας, με πράγματα που θέλουμε να κάνουμε και για τον χ.ψ. λόγο δεν τα έχουμε κάνει ακόμη, κάτι μας κρατάει πίσω, όμως δεν πρέπει να συμβαίνει αυτό, τους στόχους μας, τις επιθυμίες μας πρέπει να προσπαθούμε να τα εκπληρώνουμε διότι τα χρόνια περνούν, ο χρόνος τρέχει και στο τέλος τι θα μείνει? Όταν μένεις στάσιμος η ζωή σε προσπερνάει… γι αυτό μην αφήνεις για αύριο αυτό που θέλεις να κάνεις σήμερα! Κυνήγα τα όνειρα σου, προσπάθησε να πραγματοποιήσεις τους στόχου σου!

Όταν έθετα έναν στόχο στον εαυτό μου μόνη μου , χωρίς να το πω σε κανέναν κατέληγα να τα παρατάω, όταν όμως έθετα έναν στόχο στον εαυτό μου και τον μοιραζόμουν με άλλα άτομα έφερνα τον στόχο μου εις πέρας, γιατί όταν μοιράζεσαι με τους άλλους τους στόχους σου, ο άλλος περιμένει να δει το αποτέλεσμα του στόχου σου από εσένα, επομένως νιώθεις πιο «υποχρεωμένος» να φέρεις τον στόχο σου εις πέρας… Αυτό λοιπόν είναι η πραγματοποίηση στόχων, μια ώθηση, ένα κίνητρο να αρχίσουμε να εκπληρώνουμε τους στόχους μας. Μέσα από το Paidimou.gr σας δίνω την δυνατότητα να το κάνετε αυτό μοιράζοντας το με πολύ κόσμο = επιπλέον κίνητρο.

Τι θα μπορούσε να είναι ένας στόχος? Οτιδήποτε θέλετε  να κάνετε, από κόψιμο τσιγάρου, χάσιμο κιλών μέχρι την ολοκλήρωση ενός πίνακα, οτιδήποτε νιώθετε ότι θέλετε να κάνετε/ολοκληρώσετε αλλά  κάτι σας κρατάει πίσω. Ας πούμε εγώ θέλω να χάσω κιλά, θα θέσω στόχο στον εαυτό μου από εδώ μέσα για να χάσω τα κιλά που θέλω. Πως θα το κάνω αυτό? Εγώ προσωπικά θέλω να το κάνω με φωτογραφίες, δείχνοντας σας  την πορεία μου, συνεδευόμενες με το ανάλογο κείμενο ή με βίντεο. Εσείς μπορείτε να το κάνετε είτε με βίντεο, είτε με φωτογραφίες+κείμενο, είτε απλώς με ένα κείμενο που θα γράψετε και θα μας το στείλετε και εγώ θα το δημοσιεύσω σαν άρθρο στο blog.

Αυτή είναι η πραγματοποίηση στόχων, κάτι νέο, κάτι που δεν το έχουμε ξαναδεί σε blog, είμαι σίγουρη ότι θα στηρίξετε αυτή τη νέα κατηγορία όπως στηρίξατε και το Παιδί μου… Καλή αρχή λοιπόν και πάμε δυνατά για πραγματοποίηση στόχων!!

Post Author: Andromachi Voulgari

Creator of the Παιδί μου, mommy of four, professional makeup artist, youtuber, founder, dreamer, wife, lover of life...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *