Ποιες τροφές επιδεινώνουν μια ίωση…

Ναι αγαπητοί μας αναγνώστες, υπάρχουν τροφές που επιδεινώνουν μια ίωση και σε κάνουν ακόμη χειρότερα, προς αποφυγής αυτού λοιπόν θα σας τις παρουσιάσουμε παρακάτω:

Ζάχαρη

Η ζάχαρη κάνει κακό στην υγεία μας όχι μόνο όταν βρισκόμαστε σε ίωση αλλά γενικότερα, είναι τροφή για τα καρκινικά κύτταρα και καλό είναι να μην καταναλώνεται. Ακόμη σε μεγάλη πρόσληψη καταστέλλει το ανοσολογικό μας. Τέλος, επιδεινώνει ή δημιουργεί φλεγμονές.

Σιτηρά

Τα σιτηρά, σε οποιαδήποτε μορφή τους (ολικής άλεσης ή μη), σε τίποτα δεν ωφελούν την υγεία μας, αντιθέτως, διασπώνται σε σάκχαρα και λειτουργούν ως αναστολείς θρέψης, δεν επιτρέπουν στον οργανισμό δηλαδή, να απορροφήσει τις βιταμίνες και τα καλά συστατικά απο οποιαδήποτε τροφή συνοδεύουν.

Τραγανές τροφές

Οι τραγανές τροφές είναι πολύ πιθανό να ερεθίσουν τον λαιμό σας και να κάνουν τα πράγματα ακόμη χειρότερα, προτιμείστε λοιπόν απαλές υφές που δεν γδερνούν τον λαιμό σας.

Πολύ αλμυρές και ξινές τροφές

Τέτοιου είδους τροφές εντείνουν τον πονόλαιμο.

Post Author: paidimou

Στο Παιδί μου όλες και όλοι έχετε λόγο! Μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας τα πάντα...! Αληθινές ιστορίες, τοκετο-ιστορίες, θηλασμο-ιστορίες, συνταγές για μικρούς και μεγάλους, χειροτεχνίες, την δουλειά σας, βαπτίσεις, πάρτυ, θέματα ομορφιάς και υγείας και ότι άλλο θέλετε! Επικοινωνήστε μαζί μας! Γίνετε αρθρογράφοι στις θέσεις των αρθρογράφων!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *