Κλείσαμε έναν χρόνο! Ένας χρόνος paidimou.gr

 

Το αγαπημένο μου blog, το Παιδάκι μου όπως το λέω κάποιες φορές, σήμερα κλείνει ένα χρόνο!

Ομολογουμένως δεν κατάλαβα πως πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος! Μου φαίνεται σαν χτες που χοροπηδούσα από χαρά, γιατί επιτέλους, κατάφερα ολομόναχη να κάνω έναν μεγάλο μου στόχο πραγματικότητα! Ήθελα εδώ και χρόνια να φτιάξω αυτό το blog, όμως οικονομικοί και τεχνικοί λόγοι δεν με άφηναν.

Σαν σήμερα όμως, πριν ένα χρόνο, μετά από πολύ διάβασμα και ψάξιμο τα κατάφερα! Είχα ένα ολοκληρωμένο blog.

Στο Παιδί μου έβαλα την αγάπη μου και άρθρα τα οποία θεωρώ έγκυρα και χρήσιμα! Ως μανούλα τριών παιδιών, μοιράστηκα και συνεχίζω να μοιράζομαι τις γνώσεις μου μαζί σας, δεν σταματώ ποτέ να μαθαίνω πράγματα. Τα φιλτράρω πολλές φορές μέχρι να σιγουρευτώ ότι είναι σωστά και έτσι να αποκτήσουν μια θέση εδώ μέσα.

Σ’ αυτό το όμορφο ταξίδι μου προστέθηκε και μια νεραιδένια ύπαρξη! Η γλυκιά μου Pinkerbell ή αλλιώς Πηνελόπη Ευτυχίου, που με την φιλία της και τα άρθρα της, έδωσε άλλη πνοή στο blog μας! Σ’ ευχαριστώ γλυκιά μου Πηνελόπη που έκανες το Παιδί μου Παιδί σου και μας χάρισες τα όμορφα άρθρα σου, την γνώση σου, τις εμπειρίες σου, την αγάπη σου.

Και λέω όταν γράφω -“το blog μας”, γιατί αυτό το blog πλέον είναι όλων μας και για όλους μας! Εδώ μπορείτε να βρείτε άρθρα και γνώση που θα σας βοηθήσει ή αν θέλετε μπορείτε να γράψετε τα δικά σας άρθρα κι εμείς να τα κοινοποιήσουμε… Έχουμε διάφορες κατηγορίες στις οποίες μπορείτε να γράψετε… Όπως οι συνταγές, οι μαμαδο-ιστορίες, οι τοκετο-ιστορίες, οι θηλασμο-ιστορίες (και κάπου εδώ αντιλαμβάνομαι ότι έχω αδικήσει τους μπαμπάδες της παρέας μας, διότι φτιάχνοντας το blog σκεφτόμουν ότι θα είναι ένα γυναικο-μαμαδο blog, αλλά βλέπω και μπαμπάδες να συμμετέχουν, γι αυτό μια νέα κατηγορία θα αρχίσει να λειτουργεί στην οποία θα μπορούν να γράφουν κι αυτοί τις ιστορίες τους), οι βαπτίσεις, τα πάρτυ, η κατηγορία για την ομορφία, η κατηγορία χειροτεχνώ στην οποία μπορούμε να δούμε χειροτεχνίες σας, καθώς και την πραγματοποίηση στόχων (δείτε τι είναι η πραγματοποίηση εδώ).

 

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ και την τεχνική υποστήριξη του blog μας, την Lark Design.
Όταν πρωτοέφτιαξα το blog μόνη μου, νόμιζα ότι δεν θα χρειαστώ τεχνική υποστήριξη. Έλα όμως που είναι απαραίτητη τελικά και ένα site δεν μπορεί να σταθεί σωστά χωρίς αυτήν. Πριν την Lark Design είχαμε ένα σορό τεχνικά προβλήματα, τώρα πια δεν έχουμε ούτε ένα. Ξέρω πλέον ότι είναι από τις καλύτερες στο είδος της. Και την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Πέραν από τα υπέροχα και βοηθητικά άρθρα μας, στο blog μας θα βρείτε και κάποιες χρήσιμες συντομεύσεις όπως το e-lactansia (έλεγχος συμβατότητας φαρμάκων για θηλάζουσες κ.α.) και υπολογιστή κύησης.
Ακόμη έχουμε αναλυτικά άρθρα για την εγκυμοσύνη ανά εβδομάδα καθώς και για την ανάπτυξη του παιδιού ανά μήνα. Όλα αυτά από άτομα ειδικά στον χώρο τους, όπως μαιευτήρες, παιδίατρους… Στο paidimou.gr θα βρείτε αρκετά άρθρα γιατρών.

Ακόμη στη σελίδα του blog μας στο Facebook έχουμε τρέξει και τρέχουμε πολλούς διαγωνισμούς, μέσα σε έναν χρόνο τρέξαμε 80+ διαγωνισμούς.
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους και όλες για την στήριξη και συμμετοχή σας στο Παιδί μου!
Καθώς να ευχαριστήσω και τους δωροθετες μας για τα δώρα που προσέφεραν απλόχερα για τους διαγωνισμούς…
Πολλά πρόσωπα χαμογέλασαν χάρης αυτούς και εμάς που ψάξαμε, οργανώσαμε και διοργανώσαμε όλους αυτούς τους διαγωνισμούς για εσάς!

Ένας όμορφος χρόνος λοιπόν πέρασε…
Και ένας νέος έρχεται με πολλούς στόχους, θετικές αλλαγές, άρθρα και διαγωνισμούς!!

Χρόνια πολλά www.paidimou.gr! Χρόνια πολλά, δημιουργικά και ποιοτικά!

*Το μπλουζάκι που φοράω, είναι ειδική παραγγελία και έχει ζωγραφιστεί στο χέρι από το ΧρΥ Νι.

Post Author: Andromachi Voulgari

Creator of the Παιδί μου, mommy of four, professional makeup artist, youtuber, founder, dreamer, wife, lover of life...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *