Επικοινωνία

Χαίρετε χαίρετε! Σ αυτό το blog, κύριο ρόλο έχετε εσείς αναγνώστριες/αναγνώστες μας! Όπως θα παρατηρήσατε, αν περιηγηθήκατε στο blog μας, έχουμε φτιάξει κατηγορίες που τον κατά κύριο λόγο τον έχετε εσείς!

Όπως για παράδειγμα η κατηγορία ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΩ, σ’ αυτήν την κατηγορία θέλουμε να δούμε δουλείες σας, χειροτεχνίες σας, κατασκευές σας, ιδέες για χειροτεχνίες και γιατί όχι να διαφημίσουμε την δουλειά σας! Όσες/όσοι θέλετε να διαφημιστείτε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή στο email: paidimouesyes@gmail.com

Άλλες κατηγορίες που τον κύριο λόγο τον έχετε εσείς… Η κατηγορία ΤΟΚΕΤΟ-ΙΣΤΟΡΙΕΣΘΗΛΑΣΜΟ-ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, εδω αρθρογραφείτε εσείς τις δικές σας μοναδικές στιγμές, με το όνομα σας ή χωρίς και εμείς τις δημοσιοποιούμε.

Άλλη κατηγορία είναι οι ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ… Εδώ θέλουμε φωτογραφίες και λεπτομέρειες από τις βαπτίσεις των μικρών σας, για να θαυμάσουμε και να πάρουν ιδέες κι άλλοι γονείς αλλά και νονοί.

Άλλη κατηγορία είναι οι ΣΥΝΤΑΓΕΣ, θέλουμε και εδώ την βοήθεια σας με συνταγούλες δικές σας και μη.

Άλλη κατηγορία, τα ΠΑΡΤΥ, εδώ θέλουμε φώτο και λεπτομέρειες από τα γενέθλια, πάρτυ σας για να θαυμάσουμε ξανά και να πάρουμε ιδέες.

Μία ακόμη κατηγορία είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΧΩΝ, οπού και εδώ θέλουμε την συμμετοχή σας. Λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη κατηγορία θα βρείτε ΕΔΩ!

Πέραν από αυτές τις κατηγορίες εννοείται πως μας ενδιαφέρει πάρα πολύ η γνώμη σας για όλα, ότι ιδέα έχετε, ότι συμβουλή, στείλτε μας μήνυμα για το οτιδήποτε! Στείλτε μας μήνυμα αν έχετε να μας ρωτήσετε κάτι, αν έχετε κάποιο προβληματισμό ή απορία, ακόμη και για κάτι που θέλετε να το μοιραστείτε ανώνυμα για να πάρετε απαντήσεις! Μην διστάσετε για το οτιδήποτε!

Επίσης όποια/όποιος, θέλει να διαφημιστεί μέσα από το blog και την σελίδα του Παιδι μου στο facebook, συμπληρώνει την φόρμα επικοινωνίας ή στέλνει email στο paidimouesyes@gmail.com ή πηγαίνει στην σελίδα του Παιδί μου στο facebook και στέλνει μήνυμα…

Περιμένουμε τα μηνύματα σας…