Επικοινωνία

Χαίρετε χαίρετε! Σ αυτό το blog, κύριο ρόλο έχετε εσείς αναγνώστριες/αναγνώστες μας! Όπως θα παρατηρήσατε, αν περιηγηθήκατε στο blog, έχουμε φτιάξει κατηγορίες που τον κατά κύριο λόγο τον έχετε εσείς! Όπως για παράδειγμα η κατηγορία ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΩ, σ αυτήν την κατηγορία θέλουμε να δούμε δουλείες σας, χειροτεχνίες σας, κατασκευές σας, ιδέες για χειροτεχνίες και γιατί όχι να διαφημίσουμε την δουλειά σας! Όσες/όσοι θέλετε να διαφημιστείτε επικοινωνήστε μαζί μας εδώ συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας ή στο email: paidimouesyes@gmail.com

Άλλες κατηγορίες που τον κύριο λόγο τον έχετε εσείς… η κατηγορία ΤΟΚΕΤΟ-ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΜΑΜΑΔΟ-ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΘΗΛΑΣΜΟ-ΙΣΤΟΡΙΕΣ, εδω αρθρογραφείτε εσείς τις δικές σας μοναδικές στιγμές, με το όνομα σας ή χωρίς και εμείς τις δημοσιοποιούμε.

Άλλη κατηγορία είναι οι ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ… εδώ θέλουμε φώτο και λεπτομέρειες από τις βαπτίσεις των μωρών σας, για να θαυμάσουμε και να πάρουν ιδέες και άλλες μανούλες αλλά και νονές.

Άλλη κατηγορία είναι οι ΣΥΝΤΑΓΕΣ στην κατηγορία ΠΑΙΔΙ , άρα συνταγές για παιδιά, θέλουμε και εδώ την βοήθεια σας με συνταγούλες δικές σας και μη.

Άλλη κατηγορία, τα ΠΑΡΤΥ, εδώ θέλουμε φώτο και λεπτομέρειες από τα γενέθλια, πάρτυ σας για να θαυμάσουμε ξανά και να πάρουμε ιδέες.

Μία ακόμη κατηγορία είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΧΩΝ, οπού και εδώ θέλουμε την συμμετοχή σας. Λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη κατηγορία θα βρείτε ΕΔΩ!

Πέραν από αυτές τις κατηγορίες εννοείται πως μας ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σας για όλα, ότι ιδέα έχετε, ότι συμβουλή, στείλτε μας μηνυματάκι για το οτιδήποτε! Στείλτε μας μήνυμα αν έχετε να μας ρωτήσετε κάτι, αν έχετε κάποιο προβληματισμό ή απορία, ακόμη και για κάτι που θέλετε να το μοιραστείτε ανώνυμα για να πάρετε απαντήσεις!! Μην διστάσετε για το οτιδήποτε!

Επίσης όποια/όποιος, θέλει να διαφημιστεί μέσα από το blog και την σελίδα του Παιδι μου στο facebook, συμπληρώνει την φόρμα επικοινωνίας ή στέλνει email στο paidimouesyes@gmail.com ή πηγαίνει στην σελίδα του Παιδί μου στο facebook και στέλνει προσωπικό μήνυμα…

Αυτά είχαμε να σας πούμε, περιμένουμε μηνυματάκια σας…