Δια χειρός Αργυρώς, χειροποίητες δημιουργίες που θα σας ενθουσιάσουν…

 

Το Δια χειρός Αργυρώς το αγάπησα! Πιο πολύ όμως αγάπησα την δημιουργό του! Πρόκειται για μια αξιαγάπητη γυναίκα-μανούλα, που φτιάχνει υπέροχες χειροποίητες δημιουργίες με άπλετη αγάπη, μεράκι και φαντασία!!

Η ίδια μας λέει: Άρχισα να ασχολούμαι με την κατασκευή κοσμημάτων σαν χόμπυ, όταν έμεινα έγκυος στην Ιωάννα μου. Αγάπησα αυτά τα ακατέργαστα κομμάτια χαλκού, ορείχαλκου και αλπακά που έπαιρναν μορφή από τα χέρια μου! Μαζί με εμένα όμως τα αγάπησαν και οι φίλες μου, και οι γνωστές και οι άγνωστες που με έβλεπαν να τα φοράω! Σιγά σιγά, η αγάπη έγινε πάθος και το πάθος εξάρτηση!!! Μεγαλώνοντας τα κορίτσια μου, άρχισα να δημιουργώ περισσότερο για τα μικρά πλάσματα της ζωής μας… Στέκες, κορδέλες, κοκκαλάκια, bow holders, καδράκια για τα παιδικά δωμάτια, παπιγιόν και δωράκια για τα παιδικά πάρτυ! Σύντομα, το ξύλο ήρθε να αντικαταστήσει το μέταλλο… και να μου δώσει καινούργια έμπνευση και τροφή για δημιουργία!!! Το καλοκαίρι, έχουν τη τιμητική τους τα σανδάλια για τις μικρές και μεγάλες κυρίες, οι στέκες και οι κορδέλες για τις μικρές πριγκίπισσες και τα ξύλινα παπιγιόν για τους νεαρούς άρχοντές μας!!!

Στο Δια χειρός Αργυρώς λοιπόν θα βρείτε πάρα πολλές, πανέμορφες, χειροποίητες δημιουργίες που ικανοποιούν κάθε γούστο και απαίτηση!

Πάρτε μια πολύ μικρή γεύση των δημιουργιών της…

Για περισσότερες πληροφορίες, λεπτομέρειες, φωτογραφίες και επικοινωνία επισκεφθείτε την όμορφη σελίδα της στο Facebook Δια χειρός Αργυρώς!

Post Author: Andromachi Bulgari

Creator of the Παιδί μου, 36 weeks pregnant, mommy of three, founder, dreamer, wife, lover of life...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *