Γνώμη για την Medela! Πολύτεκνη μαμά

Πριν αρχίσουμε, θα σημειώσω πως αυτό το άρθρο δεν είναι sponsored, όπως δεν είναι και κανένα από τα άρθρα που έχω γράψει μέχρι τώρα!

Επειδή βλέπω ότι αυτή η κατηγορία άρθρων – review για διάφορες εταιρείες έχει ανταπόκριση θα συνεχιστεί…

Πάμε να δούμε τι έχω δοκιμάσει λοιπόν από την Medela και να τα αναλύσουμε…

Αρχικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα προϊόντα της, για εμένα είναι top! Έχει τα καλύτερα θήλαστρα, και νοσοκομειακά και οικιακά, και πάρα πολύ καλά προϊόντα γενικότερα!

Προσωπικά έχω το θήλαστρο Medela swing. Είναι το πρώτο πράγμα που αγόρασα μόλις βγήκα από το μαιευτήριο! Είχε πετρώσει το στήθος μου και χρειαζόμουν κάτι άμεσα για να με αποσυμφορήσει, για μένα το θήλαστρο είναι κάτι απαραίτητο!
Επένδυσα σε ένα ενισχυμένο, ηλεκτρικό, το οποίο πριν αρχίσει να αντλεί, κάνει και κάτι σαν μασάζ, σαν μαλάξεις στο στήθος για να το προετοιμάσει και μόλις αρχίσει το αντανακλαστικό καθόδου από τον ερεθισμό, το βάζεις να αρχίσει να ρουφάει και τραβάει όσο το δυνατόν περισσότερο γαλατάκι! Το έχω 9 χρόνια, το έχω δανείσει και σε φίλη και είναι σαν καινούργιο, πολύ ποιοτικό, πολύ γερό!

Όταν το μωρό μου ήταν στην μονάδα είχα δοκιμάσει και νοσοκομειακό που είναι πάαρα πολύ δυνατό, είναι η λύση αν θες να διατηρήσεις την γαλουχία σου σε περίπτωση που το μωρό δεν θηλάζει απευθείας από το στήθος.

Έχω δοκιμάσει και την καθαρή λανολίνη της Medela η οποία θεωρώ ότι είναι η καλύτερη που υπάρχει, δεν χρειάζεται και ξέβγαλμα πριν θηλάσει το μωρό, είναι και πολύ καλή λύση με τον πόνο αν είσαι έγκυος και θηλάζεις.

Έχω δοκιμάσει επιθέματα της Medela, είναι μεγάλα σε μέγεθος και έχουν αυτοκόλλητο σε δύο σημεία έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο σταθερά πάνω στο σουτιέν, μου άρεσαν πολύ!

Έχω δοκιμάσει την σακούλα αποστείρωσης που πραγματικά αυτό το προϊόν το εκθειάζω γιατί πολύ απλά, γρήγορα και εύκολα μπορείς να αποστηρώσεις πράγματα, βάζοντας απλώς λίγο νερό στη σακούλα (έχει ένδειξη για το πόσο νερό μπορείς να βάλεις), τα μπιμπερό ή ότι άλλος θες, την κοτσάρεις λίγα λεπτά μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων και έχεις έτοιμα αποστηρωμένα μπιμπερό! Είναι πολλαπλών χρήσεων, μπορείς να την χρησιμοποιήσεις μέχρι 20 φορές.

Έχω δοκιμάσει κοχύλια θηλασμού, είναι σαν επιθέματα στήθους όμως είναι από σιλικόνη και συλλέγουν μέσα τους γάλα, ταυτόχρονα επιτρέπουν στο στήθος να αναπνέει γιατί δεν ακουμπάνε πάνω στις θήκες, είναι μια πολύ καλή λύση στην περίπτωση πληγωμένων θηλών, αφήνει τις θηλές να αερίζονται και ταυτόχρονα να επουλώνονται, χωρίς να γίνεσαι μούσκεμα από το γάλα που τρέχει γιατί όπως είπαμε το συλλεγεί.

Έχω σακουλάκια αποθήκευσης μητρικού γάλακτος, στην κατάψυξη ή στο ψυγείο, αλλά δεν χρειάστηκε να τα χρησιμοποιήσω ακόμη.

Έχω ένα υπέροχο βιβλίο το οποίο έχει φτιαχτεί σε συνεργασία με την Medela, είναι το “Το γάλα της μαμάς”, αν έχεις παιδάκι που θηλάζει είναι υπέροχο, θα ξετρελαθεί, το αγαπώ! Δείχνει διαφορά θηλαστικά, μαμάδες με τα μωρά τους που θηλάζουν και έχει και υπέροχο κείμενο.

Αυτάα από την πολύτεκνη μαμά! Σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα!
Σας ευχαριστώ που με διαβάσατε!
Πολύ σύντομα νέο άρθρο!

* Κάντε εγγραφή στο blog μας για να μην χάσετε τα νέα μας άρθρα, η εγγραφή γίνεται πολύ εύκολα απλώς βάζοντας το email σας στο πλαίσιο εγγραφής που βρίσκεται κάτω κάτω στο site, scroll down and subscribe!

Post Author: Andromachi Voulgari

Creator of the Παιδί μου, mommy of four, professional makeup artist, youtuber, founder, dreamer, wife, lover of life...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *