Απλά θετικός ή Positive Junkie???

“Μα ναι, ΘΕΤΙΚΟΣ!! Φυσικά και είμαι!! Εννοείται!! Αγαπώ την θετικότητα και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτή. Θέλω να κάνω τόσα πολλά και όμορφα, απλά μωρέ είναι δύσκολη περίοδος! Και να, όλο τρέχω και δεν προφταίνω τίποτα! Μου τρώνε τον χρόνο και τα παιδιά ακόμα!! Δεν μου φτάνουν και τα λεφτά! Καλά, που έχω και δουλειά βέβαια! Δεν βλέπεις τι γίνεται γύρω μας;;; Δεν την αγαπώ, όχι! Είχα άλλα όνειρα για μένα! Αλλά αφού υπάρχει, κάνω το κορόϊδο! Εντάξει δεν ειναι περίοδος και για αλλαγές! Είσαι καλά; Να χάσω τα λίγα και σταθερά;;; άπαπα! Θα έρθουν και τα καλύτερα όμως, είπαμε είμαι θετική! Σαφώς και δεν χάνω την Πίστη μου!! Θα έρθουν σου λέω…με χελώνα, κουτσή, από την Κίνα, αλλά θα ερθουν σίγουρα!
Προς το παρόν βέβαια συμβιβάζομαι στα μέτρια….περιμένοντας τα καλύτερα να έρθουν να με βρούν!”
Και περιμένεις…και περιμένεις…και περιμένεις….και το “τώρα” που σου ανήκει χάνετε, αφήνοντας τα καλύτερα για ένα αύριο, που δεν σου εγγυάται κανείς πως θα είναι δικό σου!!!

Αν κάπου εδώ, ταυτίστηκες έστω και λίγο κι εσύ με τις παραπάνω σκέψεις…πάρτο αλλιώς…και σκέψου πως τα καλύτερα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να περιμένουμε να έρθουν!! ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ και ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ βάζοντας την πραγματική θετικότητα στη ζωή μας! Τολμώντας την ΑΛΛΑΓΗ! Κι αν φοβάσαι, πως “ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη”….μάθε πως την ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΗ την ορίζεις εσύ….κι αν καταφέρεις εσύ να “ανθίσεις” τον δικό σου “κήπο” θα μοσχοβολήσει και ο “κηπος” του γείτονα…& μετά του παραγείτονα και που ξέρεις ίσως τελικά έτσι να έρθει η ΑΛΛΑΓΗ που έχει ανάγκη ο κόσμος μας όλος!
Έγω έτυχε (& πέτυχε κιολας!!!) να βρεθώ στον “ανθισμένο κηπο” της γλυκιάς Εύης, που όλο ενθουσιασμό, προσφέρθηκε να μοιραστεί μαζί μου την εμπειρία της δικής της αλλαγής! Πώς κατάφερε να γίνει η ίδια ένα γνήσιο positive junkie και μέσα από το ΔΩΡΕΑΝ e-book της με τίτλο “Positive Junkie σε 7 ημέρες!!!” κατάφερε να μου δώσει να καταλάβω, πως ναι…είμαι θετική, απλά το ξεχνώ και το θάβω, αφήνοντας την τάση για αρνητικότητα να με καταβάλει! Μου έδωσε εργαλεία για να δουλέψω ουσιαστικά, με στόχο να μένω συνεχώς συνδεδεμένη με την θετική πλευρά του εαυτού μου, ώστε να δω και όλα τα θετικά και όμορφα όνειρα που έκανα για μένα να γίνονται πραγματικότητα! Και μάντεψε…η αλλαγή δεν ΘΑ έρθει πια, ΗΡΘΕ και όλα θα αλλάζουν κάθε μα κάθε μέρα….όσο δουλεύω εγώ προς αυτήν, με απεριόριστη αγάπη για μένα και για τους γύρω μου! Η δουλειά φυσικά δεν σταματά ποτέ…όπως κάθε κήπος έτσι και ο “κήπος των ευχων” μας, θέλει συνεχή φροντίδα για να μένει ζωντανός και να καρποφορεί! Και η Ευη ξέρει “πώς” και στο πρόγραμμα των 4 εβδομάδων πια με τίτλο  “Γίνε η ΑΛΛΑΓΗ” το μοιράζεται μαζί μας με τον πιο ανάλαφρο, παιχνιδιάρικο και αποτελεσματικό τρόπο και πάνω απ’όλα με απίστευτο ΠΑΘΟΣ!
Εύη μου,  σ’ ευχαριστούμε πολύ για αυτή την καταπληκτική αφύπνιση των Positive Junkies, που όλοι είμαστε και κρύβουμε μέσα μας!!!

Π.Ε

 * Το παρόν αποτελεί πρωτότυπο άρθρο και απαγορεύεται η αντιγραφή, επικόλληση και αναδημοσίευση του με οποιονδήποτε τρόπο ή τεχνική μέθοδο χωρίς την πρότερη ρητή έγκριση του Paidimou.gr και του συγγραφέα/αρθρογράφου και δημιουργού του.

 

Post Author: Πηνελόπη Ευτυχίου

Σύζυγος και μαμά , απολαμβάνω το κάθε λεπτό με την οικογένεια μας, αφήνοντας και το πιο μικρά θροΐσματα να μιλήσουν στην ψυχή μου και να την εμπνεύσουν! Αγαπώ τα παιδιά και τα όσα μας μας διδάσκουν οι μικρές αθώες και αυθόρμητες ψυχές τους! Αγαπώ επίσης τα ταξίδια...κλείνω συχνά τα μάτια και ονειρευομαι, κάνοντας σχέδια για το μέλλον! Σπούδασα οικονομικά αλλά με κέρδισε το crafting! Στον ελεύθερο μου χρόνο δημιουργώ με αγαπημενα μου υλικά όπως το ξύλο και το ύφασμα και "συμπιέζω" πίσω από τις λέξεις συναισθήματα και σκέψεις θνητών γράφοντας κείμενα από καρδιάς!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *