Το Παιδί μου
ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΙΚΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ


Είστε έγκυος και θέλετε να μάθετε το φύλο του παιδιού σας πριν από το μεγάλο υπέρηχο; Τότε δεν έχετε παρά να κάνετε το παραπάνω τεστ που βασίζεται στο κινεζικό σεληνιακό ημερολόγιο.

Πώς να κάνετε το τεστ σωστά:

  1. Συμπληρώστε στο πρώτο πεδίο την ηλικία που είχατε όταν έγινε η σύλληψη του παιδιού σας. Το εργαλείο θα υπολογίσει αυτόματα τη σεληνιακή σας ηλικία.
  2. Συμπληρώστε στο δεύτερο πεδίο το μήνα που έγινε η σύλληψη του παιδιού σας (εάν δεν είστε σίγουρη, ρωτήστε το γυναικολόγο σας, ο οποίος μπορεί να κάνει τον υπολογισμό βάσει του υπέρηχου και των εξετάσεων στις οποίες θα σας υποβάλει).
  3. Πατήστε το κουμπί «υπολογισμός» και μάθετε το φύλο του μωρού σας!

Ακρίβεια του τεστ

Πολλές πηγές αναφέρουν πως τα αποτελέσματα κινεζικού τεστ προσδιορισμού φύλου είναι απίστευτα ακριβή και αξιόπιστα. Παρόλα αυτά δεν υπάρχουν επιστημονικές μελέτες που να πιστοποιούν τα αποτελέσματα. Λέγεται πως ο πρωτότυπος κινεζικός χάρτης υπολογισμού φύλου βρέθηκε σε έναν βασιλικό τάφο, αφού ήταν θαμμένος για περίπου 700 χρόνια. Βέβαια, δεν είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε την αξιοπιστία αυτού του θρύλου.

Συνολικά υπάρχουν 336 συνδυασμοί στο συγκεκριμένο τεστ. Οι 164 συνδυασμοί προβλέπουν πως το μωρό που θα γεννηθεί θα είναι αγόρι (49%) και 172 πως θα είναι κορίτσι (51%). Σύμφωνα με προσεκτικούς υπολογισμούς προκύπτει πως οι πιθανότητες για μια γυναίκα να κάνει αγόρι είναι πολύ αυξημένες όταν είναι μεταξύ 18-27 ετών. Ενώ αν μια γυναίκα είναι στα 28-34, τότε έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κάνει κορίτσι. Πάντως μετά τα 35 οι πιθανότητες για κορίτσι ή αγόρι είναι σχεδόν ίδιες. Ίσως για αυτό οι αρχαίοι Κινέζοι ενθάρρυναν τις γυναίκες να τεκνοποιήσουν σε όσο το δυνατόν νεαρότερη ηλικία, ώστε να μεγιστοποιήσουν τις πιθανότητες να κάνουν αγόρι.

Όπως και να έχει πάντως, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως το τεστ αυτό δεν αποτελεί επιστημονική μέθοδο υπολογισμού του φύλου του μωρού σας και είναι απλώς ένα ευχάριστο παίγνιο που μπορεί να «βγει σωστό», μπορεί και όχι…

Καλή διασκέδαση!

 

 

 

24 σχόλια για το “

  1. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΙΑ ΑΓΟΡΙ!

  2. και σε έμενα το τεστ έκανε λάθος… κλαψ-κλαψ…… το είχα πιστέψει άλλα ήθελα κ πάρα πολύ το μωρό μου να είναι κορίτσι…ο υπέρηχος όμως μας έδειξε άλλα..αντράκι!

  3. Εμενα στα 2πρωτα τα βρηκε κ τωρα στο 3 ενω μου δειχνει κοριτσι ειναι αγορι…δν πειραζει να μην ξεμαθενουμε κιολας γερο να ναι

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>