About

Λίγα λόγια για εμένα…

Εγώ λοιπόν φίλες και φίλοι μου είμαι η Ανδρομάχη, είμαι μαμά 4 παιδιών, παντρεμένη με τον Γιάννη. Αγαπώ τη ζωή, με τα πάνω της και τα κάτω της, αγαπώ το κάθε λεπτό που ζω, τη κάθε ανάσα που αναπνέω!

Ασχολούμαι (ερασιτεχνικά) με την φωτογραφία. Έχω μια επαγγελματική φωτογραφική μηχανή και φωτογραφίζω ότι με εμπνέει. Αυτό που με εμπνέει συνήθως είναι οι λατρείες μου, τα παιδιά μου!

Όσοι με γνωρίζουν, θα με χαρακτήριζαν ως έναν ήσυχο, χαμηλών τόνων άνθρωπο, αλλά όσες κι όσοι με ξέρουν πραγματικά και προσωπικά, κι αυτά τα άτομα είναι λίγα, μετρημένα στα δάκτυλα των χεριών, ξέρουν ότι είμαι ένα ανήσυχο πνεύμα, σε μια διαρκής και μόνιμη αναζήτηση… Έτσι λοιπόν, περιπλανώμενη στις αναζητήσεις του μυαλού μου, δημιούργησα αυτό το Blog, το Παιδί μου!

Λίγα λόγια για το blog…

Η ιδέα του blog μπήκε στο μυαλό μου πριν 3 χρόνια. Προσπάθησα να φτιάξω ένα μόνη μου αλλά δεν τα κατάφερα. Έτσι κατέληξα να φτιάξω ένα φόρουμ το οποίο ονόμασα Παιδί μου, δεν το κράτησα όμως γιατί δεν ήταν αυτό που ήθελα, σύντομα το έκλεισα.  

Και φτάσαμε στο τώρα… Οπου μου ξύπνησε ξανά η επιθυμία να φτιάξω ένα blog. Επι έναν ολόκληρο μήνα διάβαζα για το πως να το φτιάξω, πως να το φτιάξω και να είναι λειτουργικό, έτσι ακριβώς όπως το ηθελα εγώ, και τα κατάφερα και το έφτιαξα, με υπομονή και επιμονή! Το ονόμασα ξανά Παιδί μου. Θεωρώ οτι αυτός ο τίτλος ταιριάζει απόλυτα στο blog μου, καθώς τα σημαντικότερα άτομα στη ζωή μου είναι τα παιδιά μου, όλα γυρίζουν γύρω τους.

Το blog αυτό είναι κατά κύριο λόγο ένα blog για γονείς και για όσους θέλουν να γίνουν γονείς. Ανεβάζουμε διάφορα άρθρα, διάφορα θέματα, θέματα που αφορούν τα παιδιά, την υγεία και πολλά άλλα.

Στο Παιδί μου θα βρείτε και τη προσωπική μου στήλη, στην οποία ανεβάζω προσωπικά μου άρθρα. Το κάνω αυτό γιατί θεωρώ ότι έτσι μπορούν να βοηθηθούν κι άλλοι γονείς, βλέποντας τη ζωή και τις εμπειρίες μιας άλλης μαμάς-οικογένειας.

Αν και ο χρόνος μου είναι πολύ πιεσμένος, αγαπώ αυτό που κάνω και μ’ ευχαριστεί!Χαίρομαι να νιώθω ότι κατά κάποιο τρόπο βοηθάω…!  Έχω πολλά σχέδια για το μέλλον…

Τα σχέδια μου για το μέλλον…

Στα σχέδια μου για το μέλλον είναι το κανάλι μου στο YouTube, το οποίο είναι κενό ακόμη αλλά σε λίγες μέρες θα αρχίσω να το δουλεύω (άρχισα να το δουλεύω! Θα το βρείτε εδώ).

Ένα ακόμη σχέδιο που έχω στο μυαλό μου είναι η δημιουργία μιας κλειστής ομάδας στο Facebook (δημιουργήθηκε κι αυτή! Μπορείτε να την βρείτε εδώ), οπου εκεί θα μπορούμε να συζητάμε τα πάντα πιο άνετα κι εύκολα, και να γνωριστούμε καλύτερα (η ομάδα που σας έβαλα παραπάνω είναι μόνο για μαμάδες, έχει δημιουργηθεί όμως αντίστοιχη και για μπαμπάδες, θα σας βάλω σύντομα το link).

Ακόμη ίσως επαναφέρω ξανά το φόρουμ μου… Αλλά μετά θα έχω ανοιχτεί σε πολλά (blog, σελίδες Facebook, ομάδα Facebook, YouTube, Ιnstagram, φόρουμ) και δεν ξέρω αν θα καταφέρω να ανταπεξέλθω σε όλα μόνη μου, θα χρειαστώ συνεργάτη. Οπότε κι ένας συνεργάτης είναι στα προσεχές σχέδια μου.

Επίσης ετοιμάζω πολλούς και διάφορους διαγωνισμούς (Έχουμε ξεκινήσει να τρέχουμε διαγωνισμούς, πολλούς και διάφορους, στη σελίδα μας στο facebook, μπορείτε να την βρείτε εδώ).

Για λίγες ακόμη λεπτομέρειες για το Παιδί μου διαβάστε εδώ ποιοι είμαστεεδώ το πρώτο μου post και εδώ την σελίδα της επικοινωνίας.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες και όλους για την στήριξη σας σε αυτά τα πρώτα μου βήματα, μου είναι πολύτιμη πραγματικά για να συνεχίσω δυναμικά σ αυτό το χώρο!