Το Πάσχα μας στην Σκόπελο 2017

Το Πάσχα μας φέτος το περάσαμε με τα τρία μας παιδάκια, στο νησάκι μας την όμορφη Σκόπελο.

Περάσαμε 16 υπέροχες μέρες, αλλά ως συνήθως ήμουν πάλι άρρωστη. Από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου εκεί μέχρι σήμερα 13/5/2017, που επιτέλους βρήκα χρόνο να κάτσω να γράψω για τις διακοπές μας είμαι άρρωστη. Ξεκίνησε σαν ένας απλό βήχας και παραλίγο να καταλήξει σε πνευμονία, και εκεί που έλεγα ότι θα ησυχάσω τσουπ, μου χτυπάει την πόρτα η αλλεργία, κοκκινίλες σε όλο μου το σώμα πήγαιναν και ερχόντουσαν και με φαγούριζαν πολύ…

Τελικά με το κατάλληλο χάπι, έχω ησυχάσει από την αλλεργία, τουλάχιστον, γιατί βήχα ακόμη έχω. Κοντεύω να κλείσω χρόνο που πάνω από 2 εβδομάδες δεν έχω υπάρξει εντελώς καλά στην υγεία μου, δεν ξέρω τι μου συμβαίνει… Μάλλον πρέπει να κάνω ένα ευχέλαιο σύντομα + εξετάσεις για βιταμίνη D3 που υποψιάζομαι ότι έχω έλλειψη και αυτή μου κάνει  την ζημιά… Για να δούμε… Η πλάκα είναι ότι τέλος Απριλίου είχα κανονίσει να κάνω αμυγδαλεκτομή μπας και ησυχάσω τουλάχιστον από εκεί, αλλά δεν… Αφού αρρώστησα ακυρώθηκε… Αλλά βλέπω την θετική του πλευρά, κάθε εμπόδιο για καλό λένε. Όμως ας μην λέω άλλο γι αυτά… Ας περάσουμε στις διακοπούλες μας…

Περάσαμε πολύ ωραία λοιπόν, είδαμε τους δικούς μας ανθρώπους, τις νονές και τον νονό μας, πήραμε τις λαμπάδες μας, τα δωράκια μας, φάγαμε υπέροχα ντόπια φαγητά, πολλά και διάφορα, βγήκαμε έξω, κάναμε βόλτες, πήγαμε εκκλησία, βάψαμε αυγουλάκια, δόξα Τον Θεό περάσαμε τέλεια… εύχομαι και του χρόνου να περάσουμε έτσι όμορφα με υγεία πάνω απ όλα!

Το βάψιμο των αυγών ήταν συνεργασία της γιαγιάς μας, δικής μου και των μικρών μας. Η γιαγιά έβρασε τα αυγά, εγώ τα έβαψα και τα ζουζούνια μας τα γυάλισαν με χαρτάκι και λαδάκι.

Αυτό το κοτοπουλάκι το έφτιαξε το κοριτσάκι μας στο νηπιαγωγείο! Δηλώνω περήφανη κουκουβάγια μάνα!

Λίγες φώτο…

 

 

Τα δωράκια από τις νονές μας (είχαμε περισσότερα τσουρέκια αλλά δεν πρόλαβα να τα βγάλω φωτο, καταλαβαίνετε…)! Τις ευχαριστούμε πολύ και τις αγαπάμε πολύ!!

Η μικρή μας nail artist με το δώρο της μας έφτιαξε τα νύχια…

 

Τα γλυκά τους ξαδερφάκια τους έφτιαξαν δωράκια! Πόσο με συγκίνησε η κίνηση τους αυτή!! Αγάπες μου!!

Και τέλος τα δωράκια που πήραμε εμείς στις νονές και τον νονό μας ήταν χειροποίητα μπρελόκ, ειδική παραγγελία από το αγαπημένο Artistico by Niki!

Αυτό λοιπόν ήταν το Πάσχα μας, στο όμορφο νησάκι μας την Σκόπελο.

Θα ήθελα να είχα βγάλει περισσότερες φωτογραφίες με την επαγγελματική μου κάμερα αλλά δεν τα κατάφερα, και δεν τα κατάφερα γιατί το μικρό μου μπομπιράκι είναι σε φάση ”ο μικρός εξερευνητής” οπότε έπρεπε και πρέπει να τον προσέχω μην κάνει κάτι επικίνδυνο και έτσι δεν μπόρεσα να εστιάσω για περισσότερες φωτογραφίες δυστυχώς… Next time!

Και του χρόνου λοιπόν με υγεία!!

Post Author: Andromachi Voulgari

Creator of the Παιδί μου, mommy of four, professional makeup artist, youtuber, founder, dreamer, wife, lover of life...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *