Ο Νικόλας μας έγινε 4 ετών! Θέμα πάρτυ: Spiderman!

Πριν λίγες μέρες, το μικρό μου αγοράκι έκλεισε 4 χρόνια ζωής! 4 υπέροχα χρόνια, με γέλιο, με δάκρυ, με αγκαλιές, με ξενύχτια, με δύσκολες στιγμές! Πόσα έχουμε περάσει μαζί μικρέ μου θησαυρέ, μικρό μου ευαίσθητο πλασματάκι, μικρό μου χαμογελάκι! Σ΄αγαπώ με όλο μου το είναι και ακόμη περισσότερο!!

Φέτος λοιπόν ο Νικόλας μας, μας ζήτησε τα γενέθλια του να έχουν θέμα τον Spiderman! Και η επιθυμία του έγινε πραγματικότητα!

Τα γενέθλια του τα γιορτάσαμε οικογενειακά. Βάλαμε μουσικούλα, χορέψαμε, σπάσαμε την πινιάτα μας, φάγαμε γλυκάκια, βγάλαμε όμορφες φωτογραφίες και βίντεο, τραγουδήσαμε όλοι μαζί το ”να ζήσεις Νικόλα και χρόνια πολλά…” και ο μικρούλης μας, έσβησε τα 4 κεράκια του!! Εύχομαι ψυχούλα μου, τα κεράκια αυτά να γίνουν 100+. 100+ χρόνια με υγεία και ευτυχία να ζήσεις! Αγαπημένε μου! Φατσούλα μου γλυκιά!!

Τούρτα αποφασίσαμε να πάρουμε από ζαχαροπλαστείο (δεν ήθελα να περάσω αυτά που πέρασα, προσπαθώντας να φτιάξω μόνη μου τούρτες στα άλλα μας πάρτυ). Ήταν γεύση σοκολατίνα, μιαμ μιαμ.

Τα μπισκότα με ζαχαρόπαστα και τα cake pops τα κέρδισα σε διαγωνισμό παρακαλώ, στην ομάδα superMoms rock! Γι αυτό να παίρνετε μέρος σε διαγωνισμούς, δεν ξέρετε ποτέ, πότε μπορεί να είστε ο/η νικητής/νικήτρια. Μας τα έφτιαξε το the sweet boutique.

H υπέροχη πινιάτα μας ήταν δημιούργημα της ταλαντούχας Χειροποίητες πινιάτες-Ani Mankigian. Πραγματικά ήταν τέλεια! Η πιο ωραία πινιάτα που έχω δει! Λυπόμουν να την χτυπήσουμε! Αλλά τελικά την χτυπήσαμε και το γέλιο ήταν ατελείωτο! Θα την καθιερώσουμε στα γενέθλια μας!

Αυτά ήταν λοιπόν τα τέταρτα γενέθλια του αστεριού μας! Εύχομαι να με αξιώσει Ο Θεός να κάνουμε μαζί πολλά πολλά ακόμη!

Η μανούλα σου!…

Θα είμαι για πάντα στο πλευρό σου!!

Σ΄αγαπώ ψυχή μου!!!!

 

Post Author: Andromachi Voulgari

Creator of the Παιδί μου, mommy of four, professional makeup artist, youtuber, founder, dreamer, wife, lover of life...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *